vonalingatlan
Nyomtatás

E 1330

Hirdető:  Balog Attila
Telefon:  +3670-6345249
Ár: 23 800 000 Ft

Információk

Település:
Pécs
Régió:
Belváros
Típus:
Tégla lakás
Állapot:
Átlagos
Emelet:
Földszint
Lift:
Nincs
Bútorozott:
Nem
Fűtés:
gáz konvektor
Összes szobaszáma:
1
Méret (nettó nm):
28 m2

Leírás

eladó egy 28 m2-es átlagos állapotú garzonlakás Pécsett, városfalon belül, a történelmi belvárosban, a Papnövelde utcában. A közvetlen udvarkapcsolattal rendelkező lakás egy társasház földszintjén található. A társasházhoz tartozó osztatlan közösudvart gyakorlatilag csak a két földszinti lakó használja.
A garzonban van egy különálló konyha, szoba és zuhanyozós fürdőszoba WC-vel. A lakás fűtése gázkonvektorokkal történik, a meleg vizet gázbojler biztosítja. A déli fekvésű ingatlan rezsiköltsége alacsony. A közös költség 5.950.- Ft. A lakás jelenleg teljesen felszerelt, gépesített (nyitható kanapé, szekrény, polcok, íróasztal, kombinált hűtő, mikró, kávéfőző, gáztűzhely, sütő, mosógép), azonnal lakható. Jelenlegi berendezése külön árat képez. A redőnyök elöregedtek, azokat idővel cserélni kell. Az utóbbi 10 évben folyamatosan bérlők lakták, így befektetésnek is kitűnő lehetőség. Tehermentes a vételár megfizetése után azonnal birtokba vehető. Irányára 23.800.000.- Ft.
Hitel centerünknél több bank ajánlata közül választhat, személyre szabott díjmentes tanácsadással állunk rendelkezésére.
Érdeklődni a nap bármelyik szakában lehet akár hétvégi napokon is.