vonalingatlan
Nyomtatás

E 1063

Hirdető:  Balog Attila
Telefon:  +3670-6345249
Ár: 180 000 000 Ft

Információk

Település:
Sásd
Típus:
Ipari ingatlan
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
egyévb
Összes szobaszáma:
10
Méret (nettó nm):
8225 m2
Telek méret (nm):
100000 m2

Leírás

Az Eladó ingatlan, ipari parkban van.
Ingatlan adatok:
Terület: 10 hektár, mely terület az ipartelepet és egyben a helyben lévő ásványbánya területét is magába foglalja. Bánya saját tulajdon, megkutatott és kitermelésre engedélyezett ásványvagyon 1,5 millió m3.
Épületek, építmények összesen: 8.225 m2
Vízkivétel saját kútból.
Az ingatlanon, működőképes téglagyár található. A tégla a legegyszerűbb ezzel együtt mégis a legsokoldalúbb építőanyag. Napjaink építészei, építkezői korábbi és újszerű ötletekkel újra felfedezik a hagyományos téglát.
A gyári technológia és az alapanyag az MSZ EN 771-1 szabvány követelményeinek megfelelő tégla előállítására képes, alkalmas. A gyártható termékek minősége kielégíti a vonatkozó EU irányelvek követelményeit, melynek eredményeként minden terméket CE jelöléssel lehet ellátni.
Gyártható termékek, többek között:
HB-38 Tömeg: 9-10 kg. Használható a hő technikai követelmények betartása mellett lakó, ipar és mezőgazdasági épületek külső, és belső teherhordó illetve vázkitöltő falazatként, 38 vagy 19 cm falvastagságban.
B.30/14. Használható a hő technikai követelmények betartása mellett lakó, ipar és mezőgazdasági épületek külső és belső teherhordó illetve vázkitöltő falazatként, 30 vagy 17 cm vagy 48 falvastagságban. Kettős méretű. Használható a hő technikai követelmények betartása mellett lakó, ipar és mezőgazdasági épületek külső és belső teherhordó illetve vázkitöltő falazatként, 25 vagy 12 cm falvastagságban illetve ezen méretek bármilyen variációjában (38-as, 51-es, stb.).
Kisméretű. Használható a hő technikai követelmények betartása mellett lakó, ipar és mezőgazdasági épületek külső és belső teherhordó illetve vázkitöltő falazatként, 25 vagy 12, vagy 6,5 cm falvastagságban illetve ezen méretek bármilyen más variációjában (38-as, 51-es, stb.) Kapacitás egy műszakban, márciustól - októberig 5 millió kisméretű tégla egység.
A gyári ingatlan megyeszékhelyeket összekötő főútvonalon helyezkedik el.
A Balatontól délre a Dráváig az egyetlen működőképes gyár. Égetés: hagyományos, szén.
Kemence: Hoffmann-féle körkemence
Téglaszárítók: természetes nap,- szél energia.
Az ingatlan eladási irányára 180 millió Ft+áfa. Európai Értékelési Szabványok szerinti ingatlan érték 200 millió Ft+ Áfa.
Az ingatlan és a technológia, megfelelő önerővel részletre is megvehető.

Hitel centerünknél több bank ajánlata közül választhat, személyre szabott díjmentes tanácsadással állunk rendelkezésére.
Érdeklődni a nap bármelyik szakában lehet akár hétvégi napokon is.